top of page

behandelingen

voedingsgeneeskunde
Met aanpassingen in de voeding kan vaak al veel verbeterd worden. Voeding kan werkelijk tot medicijn worden als je echt rigoureus alleen nog maar eet wat opbouwend is. Wist u bijvoorbeeld dat biologische groenten en fruit stoffen bevatten die selectief inwerken op beschadigde cellen en ze aanzetten tot natuurlijke celdood?

 

reinigen en darmherstel
Ontgiften of detoxen is heel belangrijk en hoeft niet zwaar of moeilijk te zijn. Afvalstoffen die niet zijn uitgescheiden liggen vaak opgeslagen in het bindweefsel. Ze verhinderen vrije uitwisseling van energie, voeding en informatie.

 

kruidengeneeskunde en bloesemremedies
Kruiden hebben prachtige helende werking. Zowel de inhoudsstoffen als de energetische waarde zijn daarbij van belang. We gebruiken gestandaardiseerde middelen en kruidenthee maar ook homeopathische verdunningen en puur energetische producten zoals de Bachbloesems en Mother Gaia remedies.

 

segmentmassage en voetreflexologie
Voetreflexologie is een krachtige behandeling die de organen kan beïnvloeden via speciale massagetechnieken toegepast op de voeten. Segmentmassage wordt gegeven langs de ruggengraat om het zenuwstelsel te beïnvloeden en is eveneens een krachtige en toch zachte behandeling die heerlijk tot rust brengt.

 

focussen en Journeytherapie
Focussen richt de aandacht naar binnen om daar, vanuit het hart, antwoorden te vinden op vragen die je hebt, bijvoorbeeld over je gezondheid. Het inzicht dat ontstaat is helend en geeft ruimte. Journeytherapie of de Helende Reis gaat dieper en kan behalve inzicht ook heling van trauma en verandering van negatieve overtuigingen geven en de prachtige ervaring van de innerlijke Bron.
 

 

bottom of page