Veilig in tijden van corona:
In de praktijk werk ik met een koperoxide mondkapje en statische luchtreinigers. Deze beide hulpmiddelen zijn virus - en bacteriedodend. Ook is er voldoende tijd tussen de consulten en ventileer ik de ruimte na ieder bezoek. Kom dus gerust met uw klachten naar de praktijk.
 

Herfstworkshop 2021

In het najaar van 2021 geef ik weer een interessante maar stevige workshop in de vorm van een boekbespreking. We gaan dan met een groepje, aan de hand van het boek van Kelly A. Turner 'Radical Remission', kijken naar de aanvullende mogelijkheden die natuurgeneeskunde zou kunnen bieden bij ernstige ziekten zoals kanker.

Wat hebben mensen die genazen van kanker gedaan om dit voor elkaar te krijgen? Kan je hier zelf ook iets mee?

We gaan vier avonden hoofdstukken uit het boek behandelen en dingen uitproberen. De cursus zal waarschijnlijk op de maandagavonden in november gehouden worden.

Vanwege de beperkingen die de coronamaatregelen geven, ben ik bezig met een onlineworkshop over dit onderwerp. Als u belangstelling hebt hiervoor, wilt u dan even contact opnemen?

Bel of mail mij als u mee wilt doen of vragen heeft.

Nieuwe praktijkruimte​!

Vanaf januari 2022 kan ik ook werken in Haulerwijk.

Dan is mijn nieuwe praktijkruimte aan huis klaar! 

Begin van de week kunt u terecht in Wijnjewoude in studio Vrijzicht, Merkebuorren 39.

Op vrijdag kunt u terecht in Beetsterzwaag in de Hoofdstraat. Deze praktijkruimte is gelegen boven de DA drogisterij.

De andere dagen werk ik in mijn praktijk aan huis in Haulerwijk.

Behandeling aan huis is ook mogelijk.

De praktijken zijn alleen op afspraak te bezoeken, zodat er voldoende tijd en aandacht voor u is.

Bel of mail gerust voor verdere vragen! 

Vriendelijke en gezonde groet,

Tineke Bruinsma

 

Voorjaarsreinigingskuur 2022! Wie doet er mee

Dit voorjaar wil ik weer een voorjaarsreinigingkuur geven met het zuur-basen-evenwicht als uitgangspunt. Een zuur-basen kuur is een milde manier van reinigen en vasten, je eet elke dag maar gebruikt voedingsmiddelen die de basen laten overheersen. Daardoor kunnen afvalstoffen goed worden opgeruimd door het lichaam.

 

Dit is een periode van 6 weken die u zou kunnen laten samenvallen met de vastentijd tussen Aswoensdag en goede vrijdag, die vroeger in de kerken werd aangehouden. Vasten is niet alleen een reiniging van het lichaam, het houdt ook in dat je naar binnen keert en bezig bent met het opruimen van oud zeer, oude patronen misschien, die je niet meer van nut zijn en andere zaken die je wilt loslaten.

Vooraf is er een intake voor iedereen afzonderlijk en een uitleg voor alle deelnemers. Iedereen die meedoet krijgt iedere week een massage of voetreflexbehandeling. Elke zaterdag gaan we naar het bos of de hei voor een wandeling met fijne oefeningen uit allerlei opleidingen die ik heb gevolgd. Bovendien krijgt iedere deelnemer een Helende Reis aangeboden.

Start in maart of april.

Voor vragen en aanmelding kunt u contact opnemen per telefoon of het contactformulier

Helende Reis in de natuur

Bij mooi weer is het prachtig om een Helende Reis buiten te doen. Dat zou op de hei kunnen, waarbij we een korte wandeling gebruiken om ons voor te bereiden. Het kan ook prima in de tuin of bij u thuis. Of gewoon in de praktijk natuurlijk.

Zit u met een oude pijn en kunt u zich voorstellen dat het met uw lichamelijke klachten te maken heeft?

Heeft u hinder van negatieve overtuigingen over uzelf?

Zou u wel meer van uzelf willen houden?

Heeft u iets naars meegemaakt dat u nu wel eens wilt verzachten?

Een Journey of Helende Reis is een methode om al deze dingen te helpen helen.

Wanneer u contact opneemt hierover, kunnen we overleggen over de mogelijkheden.

Iets meer informatie over mij

In 2016 ben ik in Siegerswoude komen wonen vanaf de Veluwe. Daarna woonde ik in een leuk houten huisje in Bakkeveen met als groot voordeel dat ik zo de bossen van 'De Slotplaets' in wandelde en de reeën elke morgen bij zonsopgang mij kwamen begroeten. Het huisje was een heerlijk plekje maar toch te koud in de winter en daarom ben ik nu verhuisd naar een warm huis in Haulerwijk. Ik ben geboren in Sneek en spreek redelijk Fries. Het is prima wanneer u Fries wilt spreken tijdens een consult.

Ik heb me altijd voor de natuur geïnteresseerd en verdiep mij, naast de natuurgeneeskunde, in wilde eetbare planten, moestuinieren, permacultuur en duurzaamheid. De kruiden langs het pad kunnen dan ook altijd op mijn belangstelling rekenen.

Wees welkom in de praktijk.

Voor een afspraak of vragen kunt u bellen of het contactformulier gebruiken.

Vriendelijke en gezonde groet,

 

Tineke Bruinsma

 

DSC_2818.JPG